Photo

I Stockholms mest fashionabla kvarter på Bibliotektsgatan, ligger butiken Wohlin Urhandel. Denna butik saluför marknadens mest luxuösa klockmärken. Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda utsökta kvalitetsprodukter till dig i en vacker, klassisk och inbjudande atmosfär. Personalen på Wohlin Urhandel utbildas kontinuerligt och håller sig alltid uppdaterade kring de olika klockmärkena som finns i butiken. Vårt mål är att kunna tillgodose kundens behov när det gäller det senaste i klockbranschen. I vår butik finns alltid ett bestämt antal klockor från de olika tillverkarna.
Ända sedan starten 1858 har Wohlin Urhandel behållit sin professionalism att ta fram etablerade och välkända klockmärken. Vi anser att klockor inte bara är smycken utan snarare är en återspegling av en personlighet och en livsstil.


Vi är auktoriserade återförsäljare av Baume & Mercier, Tag Heuer, Longines, Sjöö Sandström och andra populära märken. När du skall investera i en ny klocka är detta alltid ett speciellt tillfälle, därför kan du alltid fråga vår personal i butiken som står till tjänst för att vägleda dig i ditt val.

Vi på Wohlin Urhandel står också till tjänst med klockor som behöver repareras.Vid reparation sänds klockorna alltid till respektive fabrikant, för att garantera dig att du får de rätta reservdelarna i original som ditt exklusiva armbandsur är i behov av. Vi har också egna urmakare står till tjänst för att rådgiva dig över hur du ska ta hand om din klocka, samt hjälper dig med enklare reparationer.