Photo

Servicen, Global Blue ( Tax Free ) grundas för att alla som är bosatta utanför EU i minst 12 månader, har rätt att återfå upp till 19% av den svenska momsen på inhandlade varor som sedan exporteras i det personliga baggaget. Taxfree shopping är kostnadsfritt och en förmån för de turister som kommer från fjärran, icke EU land som vill shoppa i Sverige.

Skulle du vilja beställa något direkt från vår webbsida när du är utomlands (endast utanför EU) så blir avdraget 20% direkt. När du utnyttjar den världsliga Global Blue ( Tax Free ) shopping servicen så kan du åtnjuta en del av världens mest prestigefyllda samt luxuösa märken som vi saluför och göra din shopping till en angenäm samt pengasparande affär hos Wohlin Urhandel.


Återbetalning i 3 steg
1. Shopping : När du hittat din perfekta klocka, glöm EJ att fråga butiken om din Global Blue blanket när du betalar för produkten för att sedan återfå pengarna upp till 20%.

2. Tull : När du är på väg att lämna landet eller sista EU land så måste du visa upp dina varor, kvitton och ditt pass med din Global Blue refund check på check in i flygplatsen.

3. Återbetalning : För att få den svenska momsen återbetald i kontanter, kontakta närmaste Global Blue Cash Refund Office som är belägen på flygplatsen eller skicka din blankett till Global Blue Refund så får du sedan en check sänt till din adress eller insatt på ditt kontokort.